smykke musling

Om Guldregn

Læs historien om hvordan Guldregn startede, passionen bag eller bliv bare lidt klogere på, hvem der står i forretningen.

Hvem er Guldregn

Anja Finderup, indehaver af Guldregn.

Jeg var en nørd, da jeg var lille.

Jeg var altid den sidste der blev valgt til boldspil i skolen.Mit boldøje var mildest talt farligt for andre (og er det stadig).  Jeg ville hellere sidde indenfor og læse om mystiske stene og krystaller med magiske kræfter. Jeg ville tegne fabeldyr og fantasere om parallelle verdener.
Alt dette ”nørderi” gjorde, at jeg i dag har en utrolig bred viden om smykkesten, og jeg kan nemt kommunikere et design via tegning.

anja guldregn portræt

Uddannelsen som guldsmed

Da jeg ville være guldsmed, fik jeg af vide, at jeg kunne ligeså godt glemme alt om at få en læreplads. Det var umuligt!
Min daværende kæreste (han er nu min mand i dag) sagde, at hvis det var guldsmed, jeg gerne ville være, så skulle jeg da prøve – ”…man skal opsøge sit held…”.
Inden jeg fik set mig om, havde jeg fået en læreplads hos et sødt ægtepar i Ringsted.
Det var med stor ærefrygt, jeg gik i gang med de fine materialer og den fine gamle uddannelse.
Jeg er blevet bidt af det og dyrker nu guldsmedefaget både som profession og hobby.

Selvstændig virksomhed

Jeg blev færdigudlært i 2003 og har siden hen arbejdet både i store og små firmaer. Nu har jeg min egen butik her i Sorø. At få min egen butik var både skræmmende og spændende, men det bedste af det hele er, at jeg kommer helt tæt på de kunder, jeg fremstiller smykker til. Dét giver mig masser af energi og inspiration.

Jeg løber aldrig tør for inspirationskilder. Alt kan inspirere mig. Lige fra morgenduggen på mit drivhus (med sneglespor og det hele), til den kølige brise fra de blå bjerge i Australien. Jeg har den opfattelse, at der findes et særligt smykke til alle mennesker, det ligger bare og venter på at blive designet.
Jeg brænder for at lave smykker med personlighed. Smykker der kan bruges i hverdagen, af rigtige mennesker.

Livet er for kort til smykker uden sjæl.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig guldregns nyhedsbrev, og få de seneste nyheder direkte i din indbox.

Her vil der være beskrivelse af smykker, konkurrencer og en masse andet godt.